SINGAPORE-USA PROFESSIONAL EXCHANGES PROGRAMME 2022 Singapore (3-7 October 2022)

	Monday, 3 October	Tuesday, 4 October	Wednesday, 5 October	Thursday, 6 October	Friday, 7 October	Saturday, 8 October
		Pre-reading materials: (a) Urban Systems S	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·			
GMT+8 (Singapore time)	(c) Singapore Zero Waste Masterplan: & (d) Singapore Green Plan 2030					
(6 - p - · - · ····-)	Depart hotel by <u>chartered bus</u> from 8.15 am					
	Opening Ceremony					
	Welcome Address by			Coffee-Table Discussion		
	Mr Michael Koh, Executive Fellow (Centre for Liveable Cities)					
0.00.444			Overview of Waste Management &	- Elyssa Kaur Laudher, CLC (facilitator) - Ron Hulme, CEO, Boralis Group		
9:00 AM	Opening Address by Ms Koong Pai Ching,		Circular Economy in Singapore:	- Devni Acharya, ARUP	Bus travel (approx. 1 hour)	
	Dy Director-General (Ministry of Foreign Affairs) & Clip on Singapore	Urban Systems Studies: Environmental Sustainability & Integrated Solid Waste Management	Operationalising the Zero Waste Masterplan	- Augustine Quek, Singapore Environment Council	bas dater (approx. 1 noar)	
	Cooperation Programme					
	(9.00-9.15)	Mr Loh Ah Tuan, Expert/CLC	NEA	(9.00-10.00)		
	Singapore Liveability Framework &	(9.00-10.15)	(9.00-10.00)			ш
9:15 AM	ASEAN Smart Cities Framework	Q&A				\mathbf{x}
9:30 AM	Ms Mary-Anne Pan	(10.15-10.45)				- Ι - Ι - Ι - Ι - Ι - Ι - Ι - Ι - Ι - Ι
9:45 AM	Dy Director/CLC					<u> </u>
10:00 AM	(9.15-10.30)		Break (10.00.10.15)	Break (10.00-10.15)		9
10.1	,		(10.00-10.15)			
10:15 AM	Break		Licensing & Control of Waste Collectors	Coffee-Table Discussion	TuasOne WTE Plant	DEPARTURE FROM SINGAPORE TO U.S.A.
10:30 AM	(15 minutes)			Audience Q&A	(2 hours)	E FROM S
,,_,_	Integrated Master	Break	NEA	(10.15-11.00)	(22.2)	% j
10:45 AM	Integrated Master-planning & Development	(15 minutes)	(10.15-11.15)			<u> </u>
11:00 AM	Mr Michael Koh,			W-4		H
11:15 AM	Executive Fellow/CLC	Singapore Green Plan	Opportunities and Challenges in Waste Management: The Industry	Water/Wastewater Management		5
11:30 AM	(10.45-11.45)	Mr Wang Weixiang,	Management: The moustry	Ms Mary-Anne Pan, Dy Director/CLC		
		Divisional Director (Environmental Policy),	Ms Melissa Tan, Chairperson, Waste Management & Recycling Association of	(11.00-12.00)	Return to CLC (45 min)	A
11:45 AM	D t (20)	Ministry of Sustainability & the Environment	Singapore			<u> </u>
12:00 PM	Bus travel (30 min)	(11.00-12.30)	(11.15-12.15)	Lunch		
12:15 PM				(1hr 15 min)		
12:30 PM	Hosted Official Lunch Venue: TBC	Lunak	Lunch (1hr 15 min)			
1:00 PM 1:15 PM	venue. I BC	Lunch (1hr 15 min)	(1111 13 11111)		Lunch (and Friday Prayers)	
1:30 PM	(12.15-1.45)			Sustainable Infrastructure Financing	(2 hr)	
			Extended Producer Responsibility (EPR)	Mr Lavan Thiru,		
1:45 PM		Sustainable Construction Resources	Scheme for E-waste	Executive Director, Infrastructure Asia		
	Return to CLC (30 min)	Ms Chan Vun Ching,	NEA	(1.15-1.55)		
2:00 PM		Principle Manager, Building & Construction Authority	(1.30-2.30)	Break & Pre-Cruise briefing	Fireside Chat	
2:15 PM		(1:45-2.45)		(35 min)	TBC	
2:30 PM			ALBA (on E-waste EPR)	Bus travel (30 min)	TBC	
2:45 PM	Participant Introduction and Sharing of City Waste Mgmt	HyperScale: Waste-Tech Accelerator	(2.30-3.15)	, ,	(2.00-3.00)	
3:00 PM	Challenges	Innovation Showcase	(2.30-3.13)	Singapore River Cruise		
3:15 PM	(2.15-3.45)	StartupX	Break (15 min)		Participants' Reflections	
		(2.45-3.45)		(45 min)	& Feedback	
3:30 PM				(3.00-3.45)	(3.00-4.00)	
3:45 PM	Break		Bus travel (30 min)		, ,	
3.13 HW	(15 minutes)	Break				
4:00 PM		(30 minutes)			Break (15 min)	
	URA City Gallery Tour			Site Visit to Marina Barrage	Closing Ceremony and	
		Briefing on US Programme (10-14 Oct)		PUB	Certification Presentation	
4:15 PM	CLC	US State Department	Site Visit to Tes-Amm (E-waste facility)			
	(4.00-5.00)	(4.15-4.35)		(3.45-4.5.00)	CLC & MFA	
4-20 014		(,	(4.00-5.30)		(4.15-4.30)	
4:30 PM					Return to Hotel (30 min)	
4:45 PM	0.4	Return to Hotel to Refresh for Evening Social Programme		04	END OF SINGAPORE PROGRAMME	
5:00 PM 5:30 PM	Return to hotel (30 min)	, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	Return to hotel (30 min)	Return to Hotel (30 min)	I	
		Social Programme: Gardens by the Bay	netari to notei (30 min)	I		
6:00 PM		Ministry of Foreign Affairs (Singapore)				
7:00 PM						
8:00 PM		(6.00-9.30)				
9:30 PM		Return to hotel (30 min)	J			

